• Sentralt i Byen
  Sentralt i Byen
 • Med mat i fokus
  Med mat i fokus
 • Sosialt & hyggelig
  Sosialt hyggeligig
 • Gode råvarer
  Gode råvarer
 • Romantisk setting
  Romantisk setting

Med mat som fag er

DU VERDEN mat og opplevelse

Den leverandør til cateringmarkedet som leverer det lille ekstra til deg, nettopp for å gjøre deg fornøyd.

Å være Leverandør

Vi leverer i hele Nordland, fra våre kjøkkener i Bodø og Lofoten. Vi har vært på de mest utrolige plassene som er nesten umulig å servere. Fra 3 til 4 retters middager, fingermat, lunsj, get – together middager buffeer osv.

Hvordan vi har løst det, er at vi har strukket oss litt lengre for hver gang for å få det kunden ønsker seg. Vi leverer til alle tilstelninger barnedåp, konfirmasjoner, bryllup og begravelser.

Kontakt oss for dine ønsker!

Kunnskap

Utover det å levere mat på alle fat er du verden også en formidler av kunnskap. Det er en sammenheng mellom råvarebehandling, gode råvarer og med kunnskap som gir de beste resultatene. Kunnskap formidler vi gjennom læring av ungdommer som studerer videre i vårt fag og dette skal styrke Nordland som matregion.

Utvikling

Vi arbeider kontinuerlig med å utvide vårt produkt sortiment. Gjennom egen produktutvikling og samarbeid med andre, søker vi etter råvarer og produksjonsmetode som er med på å videreutvikle og komme fram til det beste produktet til våre kunder.

Råvarene

Råvareproduksjon har fokus på matsikkerhet slik at kunden alltid skal være trygge på hva vi leverer.

Levering

Vi legger spesielt vekt på at vår team leverer siste finish på produktet helt frem til kunden. Fordel med våre tjenester er at vi leverer alle dager i uka. For at det skal være ferskest mulig.